Vissza a lap tetejére

Design Hét Budapest 2016 kuponakció a MAXCity-ben

Kategóriák

2016. szeptember. 19.

Áruházunk nagyszabású kuponakcióval készül a Design Hét Budapest 2016 idejére! Töltse le és nyomtassa ki kuponfüzetünket, ne maradjon le az akciónkról, 2016. szeptember 23. és október 2. között ugyanis akár 20%-os kedvezménnyel is vásárolhat az egyes üzleteinkben! A kuponfüzet az akció ideje alatt digitális eszközökön (okostelefon, tablet) is bemutatható az adott üzletekben!

KATTINTSON ÉS TÖLTSE LE A KUPONFÜZETET!

Az akció keretében a MAXCity Lakberendezési Áruház weboldalán (www.maxcity.hu) 5-20% kedvezményt biztosító kuponok kerülnek elhelyezésre, melyeket a vásárlók 2016. szeptember 23. napjától 2016. október 2. napjáig jogosultak felhasználni a MAXCity Lakberendezési Áruház üzleteiben. Az adott üzlet logójával ellátott kuponján feltüntetett kedvezmény a bemutató és a készleten lévő darabokra és új megrendelésre vonatkozik.

A kedvezmény más akciókkal nem összevonható. A vásárló az adott üzletben kérhet tájékoztatást az akcióban résztvevő termékek köréről.

A kupont digitális eszközön (okostelefon, tablet) is fel lehet mutatni az üzlet részére. A kinyomtatott kupont fizetéskor le kell adni az adott üzletben. 

Találkozzunk a Design Hét Budapest 2016 ideje alatt a MAXCity Lakberendezési Áruházban!

Vissza
EN